18

sep

Plavalni klub

Klubski piknik 28. septembra

Tudi letošnje leto bo na začetku plavalne sezone organiziran klubski piknik Plavalnega kluba Branik Maribor. Potekal bo v soboto, 28.septembra 2013, na kopališču Mariborski Otok.

POVABILO NA PIKNIK PK BRANIK

Plavalci, starši in trenerji Plavalnega kluba Branik Maribor bomo plavalno sezono 2013/14 tudi tokrat pričeli z družabno športnim druženjem na jesenskem klubskem pikniku.

Čas in kraj:

Piknik bo potekal v soboto, 28.09.2013, od 13:00 ure naprej na prostoru kopališča Mariborski otok (Na otok 40, Maribor), ki je sicer povezan z začetki plavalnega športa v mestu Maribor - že leta 1935 in 1936 sta na Mariborskem otoku potekali državni prvenstvi v plavanju.

Cilj piknika je prijetno sobotno druženje vseh, ki nas povezuje Plavalni klub Branik.

Klubski piknik je priložnost za pogovore, tudi s trenerji, ki so najpomembnejša vez med plavalci in starši z veseljem bomo prisluhnili sugestijam in predlogom.

Poskrbeli bomo, da bodo sestavni del piknika tudi športne (košarka, nogomet, odbojka na mivki) in družabne igre, katerih ste se že na našem poletnem pikniku v velikem številu udeleževali. Prijave za športno družabni del bomo zbirali na pikniku.

Cena:

Cena udeležbe na pikniku je 5 EUR na osebo, kar lahko poravnate v klubski pisarni ali na pikniku trenerjem.

V to je vključen prostor, hrana za vse in pijača za otroke. Poskrbeli bomo tudi za možnost okrepčila za starše.

Prijave:

Zaradi čimboljše organizacije vas naprošamo, da svojo udeležbo na klubskem pikniku (število odraslih in otrok) prijavite svojim trenerjem najkasneje do 24.09.2013 ali na e-pošto klubske pisarne plavalniklubbranik@siol.net.

Parkirišče za avtomobile je pred mostom čez reko Dravo.

V primeru slabega vremena bo klubski piknik preložen.

V upanju skupnega druženja v čimvečjem številu vas lepo pozdravljamo.

Plavalni klub Branik Maribor