28

apr

Plavalni klub

ODLIČNI REZULTATI V BANJA LUKI

Udeležili smo se mednarodnega tekmovanja 22.april v Banja Luki, Branikovo ekipo je sestavljalo 11 plavalk in plavalcev

Na dvodnevnem tekmovanju so naši dosegli vrsto odličnih rezultatov. Grega Popović si je v disciplini 800 prosto zagotovil vozovnico za nastop na mladinskem svetovnem prvenstvu, in se tako pridružil Vitu Vodeniku, ki ima že odplavano normo za to tekmovanje. Obenem je prejel nagrado za najboljšega plavalca v mladinski konkurenci na mitingu. Za veselje je poskrbela Maja Uduč, ki si je z osebnima rekordoma v disciplinah 800 in 1500 m prosto priborila nastop na Evropskih Igrah v Bakuju (Azerbajdžan). Tam bomo imeli kar 4 člansko zasedbo (ob Maji še Grega Popović, Vito Vodenik in Kaja Balant Marin).

Spodbudna rezultata za to obdobje sezone sta dosegla reprezentanta Erik Hren in Martin Bau, ki bo naš edini predstavnik na SP v Kazanu.

V mlajših kategorijah je z odličji in močno izboljšanimi osebnimi rezultati razveselila Katja Fain, osebne rekorde sta izboljšala tudi Urška Medvešek in Žiga Cunk.

Najboljše rezultate sezone sta dosegli Kaja Perkovič in Nejka Kuzman, s čimer lahko celotno tekmovanje ocenimo kot zelo uspešno.


Povezava do rezultatov:
http://www.swimrankings.net/…/Calenda…/12470/live/index.html