16

avg

Plavalni klub

Zaključek plavalne sezone 2012/2013

V nedeljo 4. Avgusta 2013 se je z zadnjim državnim prvenstvom za kadete, mladince in člane, v Ravnah na Koroškem, tudi uradno zaključila plavalna sezona 2012/13.

Iskrene čestitke vsem plavalcem Plavalnega kluba Branik, ki so nas zastopali na državnih prvenstvih, evropskih prvenstvih, svetovnih igrah mladih ter dosežene rezultate posameznikov kot tudi moštveno na vseh tekmovanjih te sezone.

Nekatere plavalce PK Branik avgusta 2013 čaka še zadnje tekmovanje, Svetovne igre šolarjev. Želimo jim veliko uspehov in dobrih rezultatov.

Strokovnemu zboru PK Branik in vaditeljem zahvala za strokovno delo na treningih in tekmah, spremljanje in vodenje naših plavalcev skozi celo sezono ter vzgoji mladih plavalcev v plavalni in nadaljevalni plavalni šoli.

Za sodelovanje na tekmovanjih in opravljenem delu se je potrebno zahvaliti sodniškemu zboru Plavalnega kluba Branik in staršem, ki ga sestavljajo.

Na tem mestu tudi zahvala vsem, ki ste podpirali in bodrili naše plavalce pri napornem delu skozi celo sezono, kakorkoli pomagali klubu, vsem sponzorjem in donatorjem.

Pričenjajo se kratke počitnice. Naj bodo prijetne in zabavne, da bomo 2. Septembra 2013 spočiti začeli novo plavalno sezono 2013/14.

Za vse, ki se nam želite kot novi člani pridružiti ali se naučiti plavati, izpopolniti svoje plavalno znanje oziroma se preprosto zabavati v vodi, bodo vpisi potekali v septembru mesecu. Podrobnejše informacije so vam na voljo preko elektronske pošte:plavalniklubbranik@siol.net ali telefonu 041 682016, objavljene bodo tudi na spletnih straneh kluba.

Upravni odbor PK Branik